Friday 14 May 2010

Σκέψεις επί των ημερών...

Τι στο διαλο είναι αυτή η γ****ενη Παγκόσμια κυβέρνηση που ακούω εδω και χρόνια βρε παιδιά; Τι με θέλουν εμένα, και σενα και τον αλλον και την αλλην κι ολους μας πάνω σ'αυτο το πλανήτη, μπορεί κανεις να μου πει; Για ποιο λόγο; Για το χρήμα; Για την δύναμη; Ποια δύναμη; Τι να την κάνουν τη δύναμη; Τι να μας κάνουν; Ολοι λένε για σκλάβους αλλά ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω...Σκλαβους που; Σε ορυχεία; Σε εργοστάσια; Σε τι σκλαβους; Μην τελικά αυτοι που φοβίζουν είναι αυτοι που πρέπει να φοβόμαστε;

Ας πάρουμε όλοι μια ανάσα κι ας σκεφτουμε τι γίνετε με ψυχραιμία και λογική...

Είναι σχεδόν σίγουρο πως βρισκόματε σε σταυροδρόμι, όχι μόνο οι 'Ελληνες αλλά όλη η υφήλιος...οκ, ως εδω καλά. Είναι πασιφανές πως το ανθρώπινο γένος πρεπει να αλλάξει μυαλά και τρόπο ζωής γιατί χανόμαστε ως πλανήτης, όχι μόνο ώς χώρα...Και λεω τώρα εγώ με το λιγοστό μυαλό μου...μην και αυτοι που απειλούν με θεωρίες συνωμοτικές, θέλουν να επικρατίσει το status quo οπως έχει;

Αυτά που βιώνουμε είναι το μέγαλο πρόβλημα του καπιταλισμού ώς οικονομική θεωρία. Δεν δαιμονίζω τον καπιταλισμό αλλά είναι φανερό πως ο ανθρωπως είναι απληστος όταν τον αφήσεις ελευθερο. Η απληστία δημιουργεί και διαφθορά. Και η διαφθορά όπως και το ψέμα ωσάν νόμος της φύσης κάποια μέρα ξεσκεπάζοντε και τότε επερχετε κριση.

Ξεχάστε τα περί πολιτισμού...όλα ένα επίστρωμα είναι να καλύψουν το γεγονός οτι παραμείναμε ζώα. Και όταν βάλεις ζώα σ'ενα ελεύθερο σύστημα, δημιουργείτε χαος. Ναι πιστεύω στη παγκοσμιοποιηση γιατι όλοι πάνω σ'αυτο το ταλαιπωρο πλανήτη ζουμε και αλληλοεπηρεάζουμε ο ένας τον άλλον. Είναι ζωτικής σημασίας να καταλάβουμε πως όλοι μας είμαστε αδέρφια, όλοι οι λαοι.

Αν θέλετε να χτυπήστε το σύστημα, ξεπληρώστε τα δάνεια σας και κοψτε τις κάρτες και ζήστε μ'αυτα που έχετε. Τερμα πια η απληστία και ο πλεονασμός. Για το καλό όλων μας είναι αυτό.

Πείτε όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμους και στους στρατους παγκοσμίως. Να μην πάει να καταταγει κανεις, μα κάνεις! Ρουθουνι να μην εμφανιστεί στα στρατόπεδα ανα το κόσμο. Ετσι χτυπιέτε το σύστημα!

Δυο πράγματα δυναστεύουν το πλανήτη και ως επακολουθο τις χώρες:

1. Ακρατος καταναλωτισμός - Αυτή είναι η αληθινή σκλαβια και σ'αυτους που φωνάζουν για την παγκοσμιοποιηση ως απειλη, η παγκοσμιοποιηση του χρεους που κουβαλαει ο καθενας μας σε καρτες και δάνεια είναι εδω και μάλιστα πολλά χρόνια τώρα.

2. Πόλεμος - έτσι θησαυρίζουν αυτοι που θησαυρίζουν..όχι απο μια παγκοσμια κυβέρνηση που έρχετε. Ορθωθήτε εναντίον παντός πολέμου, τερμα οι πακτωλοι χρημάτων που ρεουν στις βιομηχανίες οπλων. Ετσι κρατουν χώρες φυλακισμένες σε φαυλους κυκλους φόβου, βίας και χρεους.

Δύο δυνατά και ενεργητικά όχι αρκουν για να αλλάξουμε δρόμο...και όσοι μιλουν για κρυφο-Εβραϊκες συνωμοσίες πρεπει να καταλάβουν πως και αυτοι ανθρωποι είναι και αν καποιοι λενε πως είναι πολυ εξύπνος αυτός ο λαος...αν θεωρήσω πως αυτες οι συνωμοτικές θεωρίες περι Παγκοσμιας κρυφο-εβραϊκης κυβέρνησης είναι αληθινές, τοτε οι Εβραίοι είναι βλάκες με περικεφαλαια γιατι δεν έχουν καταλάβει πως αυτος ο πλανήτης έχει όρια...απολυτη δύναμη και κουραφέξαλα...όποιος το πιστεύει αυταπατητε οικτρά...τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

buzz it!

No comments: